Nettilasku.fi-palvelussa laskurivin hinnat syötetään oletuksena verottomana.
Ohjelma laskee siis verollisen hinnan antamasi arvonlisäveroprosentin mukaan.
Joissakin tilanteissa voi olla miellyttävämpää syöttää laskun rivi suoraan verollisena.

Muutos tehdään seuraavasti (laskun syöttösuunnan oletus):

-> Asetukset

-> Laskutusasetukset

-> Laskurivien syöttötapa

-> Valitse verollinen

-> Tallenna

Tämän muutoksen jälkeen laskujen rivit ovat oletusarvoisesti sis. ALV.

Yksittäisen myyntilaskun veroton/verollisena (riippumatta oletusarvosta)

Mikäli et halua vaihtaa oletussyöttösuuntaa, vaan vaihtaa verolliseksi/verottomaksi vain yhden laskun syöttötavan, niin toimi seuraavasti:

Myynti -> Laskut -> Uusi lasku -> Laskun lisätiedot -> Syöttöjärjestys -> Veroton tai verollinen