1. Ladatkaa Nettikuitti.fi sovellus sovelluskaupasta (Android, iPhone).

2. Käyttäkää Nettilaskun kirjautumiseen saamianne käyttäjätunnusta ja salasanaa mobiilisovelluksessa.

3. Syöttäkää ensimmäisellä kerralla käyttäjätunnus, salasana sekä haluamanne kirjautumis-pin-koodi.

Pin-koodia käytetään jatkossa, jos haluatte katsella Nettilasku.fi-tietoja käyttäen mobiilisovellusta. Kirjanpitotositteiden, käyntikorttien ja muiden dokumenttien tallentaminen ei vaadi pin-koodin syöttämistä.