Nettilasku.fi-palvelussa on mahdollista yhdistää useampi käyttäjätili siten, että voitte helposti vaihtaa käsiteltävää yhtiötä.

Yhdistäminen etenee seuraavasti:

1. Kirjatkaa ylös yhdistettävien yritysten Asiakasid:t (Omat tiedot -> Omat yhteystiedot) sekä yhdistettävät käyttäjätunnukset.

2. Klikatkaa ylävalikossa olevaa yrityksenne nimeä ja syöttäkää näihin avautuviin kenttiin toisen yhtiönne tiedot.

3. Klikatkaa Yhdistä-painiketta.

4. Yhdistettävälle yritykselle lähtee yhdistämiskutsu.

5. Yhdistettävän yrityksen ylävalikossa näkyy maapallo-kuvake, jonka päällä on numero 1.

6. Klikatkaa tätä kuvaketta.

7. Jos kutsussa olevat tiedot ovat oikein, painakaa Hyväksy-painiketta.

8. Nyt pääsette kutsuneen yrityksen käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla kirjautumaan jälkimmäisen yrityksen tietoihin.

Jos haluatte päästä molempien yritysten tunnuksilla molempien yritysten tietoihin, on teidän lähetettävä yhdistämiskutsu myös toiseen suuntaan.