Käyttösaldo on yrityksenne Nettilaskun käyttäjätilin saldo.

Käyttösaldo on yrityksenne varallisuutta.

Käyttösaldon lataaminen:

Klikkaa ylävalikossa näkyvää Käyttösaldon alapuolella olevaa rahasummaa.

-> Lataa saldoa

-> Syötä summa

-> Klikkaa summan alapuolelta Lataa saldoa -painiketta

-> Avautuu maksamistapavaihtoehdot (Paytrail)

-> Valitse haluamasi maksutapa ja suorita maksu

-> Kun maksu on onnistunut, palaat takaisin Nettilaskuun

-> Saat sähköpostiisi maksuvahvistuksen Paytraililta

Huom!

Paytrail-tosite on kirjanpidossa luokiteltava yrityksenne tilien väliseksi siirroksi, koska Nettilaskun saldossa näkyvä rahasumma on yrityksenne omaa varallisuutta.

Saldo positiivinen:

-Saldossa oleva raha on yrityksenne varallisuutta

-Saldosta vähennetään käyttömaksut ohjelmaa käytettäessä (lähtevien ja saapuvien laskujen maksut).

-Kuukausittain saatte kuitin, joka käy kirjanpitoonne ja jossa on eritelty saldosta vähennetyt käyttömaksut

Kuitin sijainti:

-> Osto

-> Ostolaskut

-> Saapuneet / hyväksymättömät

Saldo negatiivinen:

-Saatte kuukauden päätyttyä laskun, jonka summa on siten, että laskun maksettuanne saldo on nolla euroa.