Tämä ohje koskee tilannetta, jossa pankkiyhteys on aktiivinen ja asiakkaasi on maksanut laskun suorituksen ilman viitenumeroa.

Nettilasku.fi-laskutusohjelmassa on mahdollista kohdistaa viitenumerottomia maksusuoritteita myyntilaskulle seuraavasti:

-> Myynti

-> Suoritukset

-> Valitse aikaväli ja lisäksi hakuehdoksi "Vain kohdistamattomat"

-> Hae

-> Etsi suorituksen rivi

-> Klikkaa suorituksen kuvauksen vasemmalla puolella olevaa Avaa (+) -painiketta

-> Avautuu lista laskuista, joille voit kohdistaa suorituksen

-> Klikkaa laskun tietojen rivillä oikeassa reunassa olevaa "Kohdista"-painiketta

Jos haluamaasi laskua ei ollut edellä kuvatussa avautuneessa listassa, valitse haluamasi lasku listan alapuolella olevasta alasvetovalikosta. Paina kohdista-painiketta alasvetovalikon oikealla puolella, kun olet valinnut laskun.