Nettilasku soveltuu käytettäväksi myös kassajärjestelmänä.

Kassajärjestelmä vaatii Super-lisenssin.

Myyntilaskulla myydyt tuotteet vaikuttavat myös varastosaldoihin.

Kassajärjestelmän aktivointi:

1. Asetukset (ylävalikon hammasratas-symboli) -> Käytettävät toiminnot -> Varastonhallinta -> Aktivoi

2. Asetukset (ylävalikon hammasratas-symboli) -> Varastohallinnan asetukset

-> Kassatoiminnot käytössä -> Aktivoi

Nyt kassajärjestelmä on aktivoitu. Vielä pitää täyttää kassan käyttäjien tiedot.

Lisää kassan käyttäjille varastotieto:

Omat tiedot -> Käyttäjät -> Paina kynä-symbolia -> Valitse Kassan varasto -> Tallenna

Toista tämä vaihe kullekin kassahenkilölle erikseen.

Nyt kassan aktivointi on valmis.

Siirry lukemaan tästä kassamyynnin ohje.