Tämä toiminto edellyttää, että pankkiyhteydet on aktivoitu.

Nettilasku.fi-palvelu hakee ns. Web Services -yhteyttä käyttäen pankista viitesuoritteet ja tiliotteet.

Näiden päivitystiheys riippuu pankkinne kanssa sopimasta hakutiheydestä.

Tavanomaisimmat hakuvälit ovat seuraavat:

- jokainen arkipäivä / pankkipäivä

- joka viikko

- kuukauden ensimmäinen päivä

Jos tiliotteella ei ole tapahtumia, ei pankki välttämättä muodosta tiliotetta.

Pankin Nettilasku.fi-palveluun toimittamien tilotteiden ja viitesuoritusten tiedostomuodot:

Aktia:

Tiliotteet: KTO

Viitetiedostot: XML

-----------

Danskebank:

Tiliotteet: KTO

Viitetiedostot: XML

-----------

Handelsbanken:

Tiliotteet: KTO

Viitetiedostot: XML

-----------

Osuuspankki:

Tiliotteet:KTO

Viitetiedostot: XML

-----------

Nordea:

Tiliotteet: KTO

Viitetiedostot: XML

-----------

Säästöpankki:

Tiliotteet: KTO

Viitetiedostot: XML

-----------

Tämä tieto on tarkoitettu pankeille. Nettilasku.fi-palvelua käyttävien yritysten ei tarvitse tehdä tähän liittyviä asetuksia tai asetusmuutoksia.