TÄMÄ TOIMINTO VAATII PANKKIYHTEYDEN.

Myyntilaskut

-> Suoritukset

Vaihtoehto 1:

Käytä tätä vaihtoehtoa, jos haluat hakea tietyn aikavälin viitesuoritukset tiedostoksi.

-> Syötä aikaväli päivämäärä-kenttiin.

-> Valitse alasvetovalikosta Vain viitesuoritukset.

-> Klikkaa Lataa viitesuoritukset (KTL-tiedosto) -painiketta

-> KTL-tiedosto latautuu hetkessä koneellesi

Vaihtoehto 2:

Käytä tätä vaihtoehtoa, jos haluat hakea viimeisimmän viitesuoritustiedoston koneellesi.

-> Klikkaa ”Viitesuoritustiedosto ajettu viimeksi DD.MM.YYYY HH:MM, suorituksia yhteensä X kpl (123,45 euroa)” -tekstiä hakutoiminnon alla

-> Klikkaa Lataa viitesuoritukset (KTL-tiedosto) -painiketta

-> KTL-tiedosto latautuu hetkessä koneellesi