Nettilasku.fi-palveluun on mahdollista kirjata myös muiden järjestelmien myyntejä.

Esimerkkeinä mainittakoon näistä muista järjestelmistä esim. Google Play, Apple Store, maksukorttivälittäjät.

1. Tilittäjän perustaminen (Asiakkaan perustaminen) esim. Google

-> Myynti

-> Asiakkaat

-> Uusi asiakas

-> Anna nimeksi esim. Google Play

-> Luo kullekin näille tilittäjälle "laskutusasiakkuus"

-> Valitse oletuslähetystavaksi "Tulostan ja lähetän itse"

-> Näin toimien tälle "asiakkaalle" ei lähde laskua

2. Liitteen aktivoiminen raporttiin (laskulle):

Asetukset (ylävalikon hammasratas-symboli)

-> Käytettävät toiminnot

-> Laskujen liitetiedostot

-> Aktivoi klikkaamalla valintaruutua

3. Myyntiraportin luominen / tuominen:

-> Myynti

-> Laskut

-> Uusi lasku

-> Valitse asiakas (esim. Google Play)

-> Maksuehto voi olla 14 päivää

-> Tositteen päivämäärä voi olla ko. tilittäjän raportin päivämäärä

-> Laskunumero-kenttää ei kannata muuttaa, koska se on juokseva numerointi

-> Laskun rivit kohtaan voi laittaa seuraavat:

Kuvaus:esim. "Google Play tilitys 01.04.2017-31.04.2017"

Määrä: 1

Yksikkö: kpl

Veroton hinta: raportin mukaan

-> Liitteet-kohtaan voitte lisätä tämän raportin pdf-muodossa (voitte lisätä myös useita liitteitä)

4. Suorituksen kohdistaminen myyntiraportille (myyntilaskulle):

-> Myynti

-> Suoritukset

-> Kohdista suorituksia tälle myyntiraportille (myyntilaskulle)

Huom! Tämä viimeinen vaihe on tarpeellinen vain, jos teillä on pankkiyhteydet käytössä.