Mikäli et halua tehdä hyvityslaskua koko laskusta tai haluat lukea kattavamman ohjeen hyvityslaskuista, niin siirry tähän ohjeartikkeliin:
https://intercom.help/nettilaskufi/myyntilaskut-laskujen-lahetys/hyvityslaskut

Hyvityslaskun tekeminen koko laskusta:

Tämä ohje sopii tilanteeseen, jolloin koko lasku on maksamatta.

-> Myynti

-> Laskut

-> Laskun kohdalla kolmeviivaa-valikkonappi, paina sitä

-> Paina "Luo tästä hyvityslasku"

-> Syötä hyvityslaskun päivämäärä (ohjelma ehdottaa kuluvaa päivää)

-> Kytketäänkö hyvityslasku reskontrassa veloituslaskuun josta olet hyvityslaskua tekemässä?

-> Valitse "Kyllä"

-> Paina "Luo hyvityslasku"

-> Nyt hyvityslasku on luotu

-> Avoin lasku siirtyy pois "Maksamattomat"-välilehdeltä