Nettilasku.fi -ohjelmaan voit vastaanottaa ostolaskuja lisenssistänne riippuen kolmella eri tavalla.

Ostolaskut-toiminnallisuuden käyttöönotto on helppoa: ilmoita uusi laskutusosoitteesi laskujen lähettäjille. Voit tehdä ilmoituksen Nettilasku.fi:n Ostolaskut-sivun kautta löytyvän ilmoitustoiminnon kautta ja myös ilmoittamalla vähitellen uuden osoitteesi sitä mukaa kun laskuja saapuu vanhaan osoitteeseesi.

Ostolaskujen vastaanotto-osoitteet ovat yrityskohtaisia ja ne löytyvät seuraavasti:

Ostolaskut -> Ostolaskut -> Laskutusosoitteesi

Saapuvat sähköiset laskut:

Yrityksen nimi: Eskon Esimerkkiyritys Oy

Y-tunnus: 1234567-8

Verkkolaskuosoite: 003725718449XXX

Operaattori: Basware Oyj (BAWCFI22)

Sähköisten laskujen vastaanotto maksaa. Sähköisen laskun hinta ilmoitetaan Laskutusosoitteesi -painikkeen takana.

Saapuvat paperiset laskut:

Mikäli laskujen toimittaja ei voi toimittaa sähköisiä laskuja, niin paperilaskujen vastaanoton osoitteesi on:

Eskon Esimerkkiyritys Oy

++0000++

PL 497 00026 BASWARE

Huomoithan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muita kuin laskuja.

Paperilaskujen skannaus maksaa. Skannauksen hinta ilmoitetaan Laskutusosoitteesi -painikkeen takana.

Saapuvat sähköpostilaskut:

Voit vastaanottaa laskusi myös sähköpostitse.

Sähköpostivastaanoton osoitteesi on seuraavan kaltainen: eskoesim.0000@laskut.nettilasku.fi

Laskujen sähköpostivastaanoton osoitteen käytön ehdot:

- Älä laita sähköpostiosoitetta kotisivuillesi roskapostin takia

- Sähköpostiin voi lähettää vain seuraavia tiedostoja: PDF, JPG, PNG

- Sähköpostiin ei voi lähettää ns. linkitettyjä sähköposteja

- Anna sähköpostiosoite henkilökohtaisesti VAIN laskuttajalle

Sähköpostilaskujen vastaanotto maksaa. Sähköpostitse vastaanotetun laskun hinta ilmoitetaan Laskutusosoitteesi-painikkeen takana.

Ostolaskun syöttäminen itse

Ostolaskun syöttäminen itse on myös mahdollista. Ostolaskun voi syöttää seuraavasti:

Osto -> Ostolaskut -> Syötä ostolasku itse (+)

Ostolaskujen syöttäminen itse on maksutonta.