Nettilasku-palvelussa on mahdollista käyttää suoraan SLVI (SähköLämpöVesiIlma) -tukkuhinnastoja.

Tukkuhinnastot ovat ns. yleisiä hinnastoja, joten niissä ei ole huomioitu yrityksenne omia sopimushintoja.

Ominaisuus kuuluu Super-tuotteeseen.

Tuetut tukut:

Ahlsell

Elektroskandia

LVI-Dahl

Onninen

SLO

Ominaisuuden aktivoiminen:

Asetukset (ylävalikon hammasratassymboli)

-> Käytettävät toiminnot

-> SLVI-tukkuhinnastojen käyttö?

-> Aktivoi

Ominaisuuden käyttäminen:

-> Myynti

-> Laskut

-> Uusi lasku

-> Syötä laskun tiedot normaalisti

-> Valitse Laskun rivit -kohdassa Toimittaja-sarakkeen valikosta haluamasi tukku

-> Voit hakea Kuvaus-kentässä ko. tukun tuotteita joko tuotenumerolla tai tuotenimellä.

(tuotenumerolla hakeminen onnistuu siten, että kirjoittaa tuotenumeron kuvaus-kenttään ja painaa enter-painiketta)

-> Kun lisäät uuden laskurivin + -painikkeella, on uudella rivillä oletuksena edellisen rivin toimittaja.

Voit käyttää ominaisuutta myös tarjouksien, ajastettujen laskujen sekä myyntilähetteiden kanssa.