Kytke tuoterekisteri päälle ellei se jo ole:
Siirry asetuksiin: klikkaa ylävalikon hammasratas-symbolia -> Käytettävät toiminnot -> Tuoterekisteri -> Ruksaa päälle

Tuotteiden vienti ohjelmasta Exceliin (CSV)
Mene Myynti -> Tuotteet. Paina "Tallenna haun tuotteet CSV-muodossa". Avaa tiedosto Excelissä. Huomaa että tiedosto on UTF8-muodossa.

Tuotteiden tuonti Excelistä (CSV) takaisin Nettilaskuun
Tuo CSV-muotoinen tiedosto (mallin saat viemällä Nettilaskusta tuotteet tai esimerkiksi yhden tuotteen CSV-tiedostoksi) seuraavasti:
Myynti -> Tuotteet -> Tuotteiden tuonti
-> Valitse tiedosto tietokoneeltasi ja ota kantaa erotinmerkkiin joka on yleensä puolipiste (;)
-> Paina Jatka
-> Valitse mikä CSV-tiedoston sarake vastaa kutakin Nettilaskun vastaavaa kenttää. Mikäli CSV-tiedoston sarakkeiden nimet ovat vastaavat kuin Nettilaskun omassa tuotteiden vienti-CSV:ssä (ohje yllä) niin kentät valitaan automaattisesti
-> Suorita tuonti loppuun ja korjaa mahdolliset virheet

Suosittelemme tuontia max 500 tuotetta kerrallaan. Mikäli tiedosto on suurempi niin pilko se useisiin tiedostoihin.

Tuotava tiedosto on oltava UTF8-muodossa.