Asiakkaille voi syöttää asiakasnumerot kytkemällä ensin asiakasnumeroiden käytön päälle asetuksista.

Hae asetuksista hakusanalla "asiakasnumero" niin löydät asetuksen.

Asiakasnumeron voit syöttää asiakkaan tiedoissa Lisätiedot-välilehden takaa.
 Asiakasnumeroa käytetään toistaiseksi vain Asiakkaat-sivulla (valitse sarake näkyviin halutessasi Sarakkeet-napin takaa) sekä mahdollisessa Factoring-laskutuksessa. Laskulla asiakasnumero ei näy.