Sähköinen allekirjoitus on yhtä pätevä kuin kynällä kirjoitettu, mutta säästää valtavasti aikaa ja rahaa. Nettilaskun sähköinen allekirjoitus käyttää pankkien verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta ja on 100% luotettava.

Voit lähettää minkä tahansa dokumentin (.pdf muodossa) sähköisesti allekirjoitettavaksi suoraan nettilasku.fi dokumenttinhallinnan kautta.

Näillä ohjeilla lähetät dokumentin sähköiseen allekirjoitukseen nettilasku.fi palvelussa:

1. Aktivoi "Dokumentinhallinta (DMS)" asetusvalikosta (asetukset yläpalkin "mutteri" kuvasta)

2. Valitse vasemmalla menuvalikossa olevasta DMS/CRM valikosta "Dokumentit" ja sieltä "Lisää/päivitä uusi dokumentti tai tehtävä"

3. Kun olet ensin valinnut "Tiedosto" kohtaan dokumentin, (vain .pdf muotoiset dokumentit kelpaavat allekirjoitukseen) ja lisännyt kommentin tiedostoon, klikkaa "Lisää/päivitä dokumentti" ja olet valmis lähettämään sen allekirjoitettavaksi.

4. Kun olet lisännyt dokumentin, valitse alapuolella olevasta valikosta EpicSign ja "Lisää allekirjoituspyyntö". Järjestelmä avaa sinulle alla olevan näkymän, josta pääset lisäämään tiedot allekirjoituspyyntöön.

5. Kun olet täyttänyt tarvittavat kohdat ja valinnut "Valmis", järjestelmä lähettää sinulle ja kaikille allekirjoittamaan kutsumillesi sähköpostin, josta dokumentin pääsee allekirjoittamaan. (voit lisätä allekirjoittajia myös jälkikäteen samasta "Näytä allekirjoituspyyntö" kohdasta). Sähköposti näyttää tältä:

6. Kun kaikki ovat allekirjoittaneet dokumentin, saat vielä lopullisen, allekirjoituksilla olevan dokumentin sähköpostiisi. Nettilasku.fi dokumenttien hallintaan tulee automaattisesti allekirjoitettu versio dokumentista (noin 15 minuutin viivellä, kun viimeinen allekirjoitus on tehty)

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää, kokeile chat ikkunaa, tai laita viesti tuki@nettilasku.fi !